google-site-verification=JS3VS39CxIUDoocabsTN-qZwoeDnB_8DOVRaHYh9gbk

In Memoriam IndoRotterdammert

Een aantal mensen heeft aangegeven dat ze het wel heel erg jammer vinden dat de naam IndoRotterdammert niet meer gebruikt wordt. Tja, IndoRotterdammert blijft wel hangen als je het eenmaal gehoord hebt. Tenminste, als je Nederlands spreekt. Dan snap je ook wel waarom die ‘t’ erachter staat. Ik stelde me als blogger altijd standaard voor met: ‘Ik heb Helena van IndoRotterdammert, met een ‘t’ aan het einde. En met zo’n lekkere Rotterdamse natte ‘t’ , vergat je hem niet snel meer. Maar aan de andere kant waren daar ook de familieleden uit Indonesië en mensen van de buitenlandse samenwerkingen die ik aanging en helemaal niet snapte wat de naam überhaupt betekent. Ook de link met waar mijn blog over gaat, eten en reizen, heeft geen enkele link met IndoRotterdammert. Eating Habits is dan veel geschikter. Dus toen moest IndoRotterdammert wijken. 

 

Ik heb plechtig beloofd dat er op dit nieuwe blog een herdenkingsplekje komt. En ik hou graag mijn woord. Laat hieronder je berichtje achter en houd contact met lotgenoten. Graag gedaan 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Eating Habits

Eating Habits (voorheen 'IndoRotterdammert') is een blog over foodtravel in Europa en Azië. Het platform is onderdeel van Visibilitas.

 

Volg Eating Habits

 

 

Contact

info@eatinghabits.nl
+31 (0) 652153405

 

 

(c) 2016-2019, Visibilitas | Privacyverklaring