Bersama Travel en Eating Habits organiseren een 13-daagse groepsreis naar Lombok, Flores en Bali in Indonesië van 14 t/m 26 juni aanstaande.

 

Natuur, cultuur en culinair

Dit is een reis waarbij je in contact komt met het lokale leven in dit mooie gedeelte van Indonesië. Leer de hartelijke bevolking kennen, geniet van de prachtige natuur en cultuur en eet van alle lekkere (streek)gerechten die je voorgeschoteld krijg. Je overnacht in hotels, lodges en homestays die van alle gemakken voorzien zijn om zo optimaal uit te rusten van alle indrukken en inspanningen.

 

Schoolproject Kecinan Lombok

Maar je gaat niet alleen maar vakantie vieren. Belangrijk speerpunt van de reis is de school in Kecinan op het eiland Lombok. Door de aardbevingen in augustus 2018 is de oude school volledig verwoest. Stichting Hibiscus zorgt voor de financiële middelen waarmee de lokale bevolking een nieuwe school kan bouwen.

Inmiddels is de bouw van de nieuwe school gestart. In juni zal naar verwachting de fundering en het geraamte van het gebouw gebouwd zijn.

Door deel te nemen aan deze reis, steun je het schoolproject in Kecinan. Op dag 3 tot en met 6 van deze reis zul je de lokale bevolking meehelpen in de school met allerlei hand-en-spandiensten, afhankelijk van je eigen kunnen. Denk daarbij aan het schilderen van muren, de aankleding en de schoonmaak.

 

Meer informatie en boeken

Wil je dus naast vakantie ook nog iets goeds doen voor de lokale bevolking daar, dan is dit de perfecte reis voor jou! Op https://www.eatinghabits.nl/groepsreis-schoolproject-lombok/ lees je meer informatie over de reis en hoe je kunt boeken.