Travel-/foodbloggers en -vloggers gezocht voor perslijst

13 jul Travel-/foodbloggers en -vloggers gezocht voor perslijst

Er zitten altijd leuke evenementen voor food- en travelbloggers en -vloggers in de pijplijn en hiervoor is Eating Habits op zoek naar bloggers/vloggers die op de perslijst willen. Er zijn twee perslijsten:

 

Perslijst travelbloggers

1) Travelbloggers met een voorliefde voor (Zuid-Oost) Azië en die naast reizen ook van Aziatisch eten houden. Heb je interesse, stuur dan een mail naar helena@eatinghabits.nl met je perskit (met daarin ook je gemiddeld aantal volgers van je blog/vlog en socials) en een link naar een blog/vlog waarin jouw passie voor Azië vanaf spat.

 

Perslijst foodbloggers

2) Foodbloggers met een algehele honger naar lekker eten, zowel in Nederland als over de grens. Naast dat je er enthousiast over kunt vertellen, kun je het ook nog eens leuk in beeld brengen. Heb je interesse, stuur dan een mail naar helena@eatinghabits.nl met je perskit (met daarin ook je gemiddeld aantal volgers van je blog/vlog en socials) en een link naar een blog/vlog waarin je laat zien dat je een echte foodlover bent.

 

‘Waarom zou ik op die mailinglijst willen?’ vraag je je misschien af. Nou simpel, dan ben je namelijk een van de eersten die op de hoogte is wanneer er een leuk evenement wordt georganiseerd. Niet alle evenementen worden openbaar vooraf aangekondigd. Het zou toch zonde zijn als je achteraf in een bericht op deze website ziet wat je allemaal gemist hebt terwijl je er ook bij had willen zijn.

 

Het organiseren van (kleinschalige) evenementen vind ik zo leuk om te doen! Dus hopelijk blijven er leuke evenementen bijkomen. Opgeven kan doorlopend. Ik zie je mailtje graag tegemoet. Wie weet tot binnenkort!

 

Groetjes, Helena

 

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: