Je zoekt een tekstschrijver

Je zoekt een tekstschrijver

 

Teksten schrijven. You love it or you hate it. Ik hou ervan. Zet mij achter een computer en ik ratel er zo een tekst uit. Natuurlijk moet ik er wel affiniteit mee hebben. Waar ik affiniteit mee heb? Dat zijn voeding, reizen en (eet)culturen.

Prettig leesbare teksten met aandacht voor SEO

 

Bij het schrijven van een online tekst let ik ook op SEO, zodat de tekst beter vindbaar is op het onderwerp binnen de verschillende zoekmachines, Google voorop. Daarbij blijft het wel belangrijk dat de tekst goed en prettig leesbaar blijft. Je schrijft de tekst tenslotte voor je doelgroep, niet voor Google.

VOORBEELDEN
ik zoek een tekstschrijver

Ter voorbereiding van de persreis van Eating Habits naar West-Kalimantan, was ik op uitnodiging van het Gouvernement van West-Kalimantan in de regio te gast. Er verschenen meerdere blogs over deze reis op mijn blog IndoRotterdammert, waaronder deze over de koffiecultuur in Pontianak. Klik op de afbeelding om naar het betreffende artikel te gaan.

ik zoek een tekstschrijver

Op uitnodiging van Rotterdam Food Cluster in het kader van World Food Day Rdam op 15 oktober 2017 was ik in de kassen van de Wageningen Universiteit in Bleiswijk. Het verslag van dit bezoek verscheen op mijn blog IndoRotterdammert. Klik op de afbeelding om naar het betreffende artikel te gaan.

ik zoek een tekstschrijver

Voor het blog Vyella schreef ik mee aan een artikel over Singapore. Klik op de afbeelding voor het betreffende artikel.

ik zoek een tekstschrijver

Op uitnodiging van Van Putten VOF en Van Nature BV nam ik deel aan de Paarse Spruiten Experience. Het verslag van deze dag verscheen op mijn blog IndoRotterdammert. Klik op de afbeelding om naar het betreffende artikel te gaan.

ik zoek een tekstschrijver

Voor de Indonesische Ambassade verzorgde ik PR werkzaamheden rondom het event Wastra Indonesia. Verder schreef ik dit artikel op IndoRotterdammert over de twee dagen die het event duurde. Klik op de afbeelding om naar het betreffende artikel te gaan.

ik zoek een tekstschrijver

Voor het online blog Alleen op Reis schreef ik een gastblog waarin ik tips geef voor foodies die alleen op reis gaan. Klik op de afbeelding om naar het betreffende artikel te gaan.


Zoek jij een tekstschrijver? Neem dan contact met mij op via 06-38275580 of helena@eatinghabits.nl . Of vul hieronder het contactformulier in.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht