Je zoekt social media ondersteuning

Je zoekt social media ondersteuning

 

Vaak hoor ik: ‘Ik moet op social media, maar ik weet wat ik daar dan allemaal op moet zetten.’ Allereerst: je moet helemaal niets. Als je tegen heug en meug op Facebook, Twitter en Instagram gaat zitten, gaat het niet werken. Maar het is wel handig om als organisatie op social media te zitten. Je bent dan veel beter zichtbaar. (Potentiële) klanten en samenwerkingspartners kunnen jouw organisatie veel beter vinden en je kunt laten zien waar je zoal mee bezig bent en waar je voor staat.

Ik kan je ondersteunen met je social media. Dat kan op twee manieren:

 

  • Ik coach je hoe je social media kunt inzetten voor je bedrijf: Welke social media passen bij mij als persoon en/of als organisatie. Hoe begin ik een zakelijk account, wat zet ik erop, hoe zorg ik voor voldoende afwisseling in wat ik op mijn social media zet, hoe ga ik om met (vervelende) reacties?
  • Ik neem je social media (Facebook, Twitter en/of Instagram) over: Heb je geen tijd of wil je je niet verdiepen in social media, maar wil je wel starten met social media; ook dan kan ik je helpen. Samen met jou ga ik na hoe de look en feel van je account moet zijn en wat voor soort informatie je wilt delen. Het blijft tenslotte jou/jullie social media en het moet wel passen binnen je gehele communicatie- en marketingactiviteiten. Daarnaast spreken we af wie zorgt voor het aanleveren van de informatie, hoe vaak er iets nieuws geplaatst wordt en of er wel of niet actief op reacties wordt gereageerd. Mijn advies voor het laatste is altijd dat dit zeker moet gebeuren als je aan social media gaat beginnen, maar hier zit uiteraard meer tijd aan vast.
VOORBEELDEN
social media ondersteuning4

Voor het project ‘Dieet dit – Dieet dat’ in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten verzorg ik zowel Twitter, Instagram en Facebook. Klik op de afbeelding om naar het Facebookaccount @dieetdit te gaan.

social media ondersteuning2

In de tijd dat ik werkzaam was bij Korsakovcentrum Slingedael ben ik het twitteraccount @KorsakovSLD gestart. Samen met een aantal andere collega’s van verschillende disciplines hielden we het account bij met alle ontwikkelingen binnen onze zorgverlening en ons netwerk om kennis over de zorg en behandeling van Korsakov te verspreiden. Klik op de afbeelding om naar het betreffende account te gaan.

social media ondersteuning3

Op het Facebookaccount @discoverwestkalimantan worden alle media-uitingen geplaatst die te maken hebben naar aanleiding van de (voorbereidende) perstrip naar West Kalimantan, Indonesië. Met onder andere bijdragen van Globegirl, I Cook I Eat I Write I Organize, CNN Indonesia en IndoRotterdammert.

social media ondersteuning2

Voor mijn blog IndoRotterdammert ben ik actief op zowel Facebook, Twitter als Instagram. Klik op de afbeelding voor mijn Instagramaccount @indorotterdammert.


Heb jij hulp nodig bij je social media? Neem dan contact met mij op via 06-38275580 of helena@eatinghabits.nl . Of vul hieronder het contactformulier in.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht