Over Eating Habits

OVER EATING HABITS
over eating habits

06-38275580

Mijn naam is Helena Smit. Geboren en getogen op Rotterdam-Zuid in een multiculturele wijk. Dolma’s, pastilla’s, cachupa, moksi alesi, johnny cakes. Door mijn vriendjes en vriendinnetjes uit alle windstreken was geen gerecht voor mij vreemd. En als ik het niet kende, wilde ik het altijd wel proeven. Mijn liefde voor eten – en dan met name liefde voor diversiteit aan eten uit verschillende culturen – is mij met de paplepel ingegoten. Ik woon overigens nog steeds op Rotterdam-Zuid, nog steeds naar volle tevredenheid. Het multiculturele aspect kan ik niet missen. Als ik niet op reis ben, heb ik tenminste wel al die andere culturen om mee heen.

 

Al langere tijd speelde ik met het idee om mijn passie voor reizen en mijn passie voor voeding te combineren binnen een eigen bedrijf. Ik ga vaak op reis en doe dit vooral om andere (eet)culturen te leren kennen. Dat hoeft niet per se ver weg te zijn; bij een tripje naar een ander deel van Nederland ga ik ook vaak op zoek naar de lokale specialiteit en de eventuele gebruiken binnen de eetcultuur daar. Toch is vooral Azië favoriet, waarschijnlijk omdat ik zelf ook deels Aziatisch (Indonesisch met een heel klein beetje Chinees) bloed heb.

 

In 2006 studeerde ik af als diëtist aan de Haagse Hogeschool. In 2015 behaalde ik mijn master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit. Na als diëtist en later als leidinggevende in de zorg te hebben gewerkt, begon ik mij steeds meer te richten op communicatie en social media. Teksten schrijven, anderen begeleiden op het gebied van zakelijk gebruik van social media, het bijhouden van social media voor organisaties. Het was niet zozeer dat ik daar toen special naar op zoek was, maar op de een of andere manier wisten mensen mij hiervoor te vinden. En ik vond het nog leuk ook. In de spaarzame vrije uren die ik had schoolde ik mijzelf bij op het gebied van online communicatie en social media. Ik besloot uiteindelijk online communicatie en mijn interesses te combineren: Eating Habits was een feit.

 

Met Eating Habits ben ik inzetbaar voor (online) content creatie. Denk daarbij aan het schrijven van blogs, artikelen, persberichten, maar ook het managen van Facebook, Twitter en Instagram met focus op eten, reizen en (eet)culturen. Daarnaast organiseer ik events, persreizen en bloggersbijeenkomsten.

 

Hieronder lees je wat ik voor jou kan betekenen. Klik op een van de icoontjes onderaan deze pagina voor meer informatie en contact.

online_content_creatie_eventmanagement_voeding_reizen_eetculturen
TESTIMONIALS
online_content_creatie_eventmanagement_voeding_reizen_eetculturen
DIENSTEN

SCHRIJFT

blogs, artikelen, persberichten

Lees meer...

ONDERSTEUNT

Facebook, Twitter, Instagram

Lees meer...

ORGANISEERT

events, persreizen, bloggersbijeenkomsten

Lees meer...