KOOKWORKSHOPS

Als je meer wilt weten over voeding van een bepaald land en vooral de eetcultuur waar de voeding onderdeel van uitmaakt, dan kun je bij ons diverse workshops volgen. De workshops zijn altijd een combinatie van theorie en (veel) praktijk. Je leert allereerst de meest gangbare eetgewoonten van het land. Waar moet je bijvoorbeeld op letten als je met de lokale bevolking aan tafel zit? Wat mag je wel doen en wat vooral niet? Het laatste wat je wilt is met jouw – voor jou zo normale – tafelgewoonten de gastheer of –vrouw beledigen… Ook leer je meer over specifieke voedingsmiddelen en hoe deze gebruikt worden.

Daarna ga je zelf aan de slag. Onder begeleiding van de docent maak je een aantal lokale specialiteiten klaar om die daarna met de hele groep op te eten. Ook als je geen keukenprins(es) bent, kun je meedoen. Alles wordt simpel en stap voor stap uitgelegd.
Aan het einde van de workshop weet je meer over de eetcultuur en de gebruiken van het land, hoe je specifieke gerechten moet bereiden én ga je met een goedgevulde maag de deur weer uit.

Verspreid over het jaar worden er diverse workshops georganiseerd. Je kunt je hiervoor opgeven via onze site. Workshops gaan door bij een minimum van 6 deelnemers. Het maximum is per workshop verschillend en staat bij de workshop aangegeven.

Daarnaast is het ook mogelijk voor groepen een workshop te boeken op een in onderling overleg te bepalen datum. Prijzen in onderling overleg. Neem hiervoor contact met ons op via onze contactpagina.

Wil je een van onze workshops op een andere locatie? Neem ook dan contact met ons op!

Vragen? Meer informatie? Opgeven voor een workshop?

ERVARINGEN

Super programma, is wel hard doorwerken om het af te krijgen, en dat lukt. Dus het time management is ook prima.

Hans

De workshop was goed voorbereid, waardoor de avond heel ontspannen verliep.
Een aantal dingen waren al heel handig van te voren bereid (zoals de rijst).
Met de salade en broccoli was het een complete maaltijd-box. De resultaten zagen er mooi uit en smaakten erg goed.
De recepten zijn niet zo moeilijk, zodat we ze ook thuis kunnen maken.

Floor

T was goed georganiseerd, mooie locatie, kennis van voeding, gezellige gastvrouw en t was erg lekker!!

Clourinda

Leuk en informatief. Het ging ook niet te snel; je kreeg voldoende tijd om informatie en instructies goed op te nemen.

Natalie